Hovedretter

Nakkesteg stegt som vildt m/ salat waldorff 87,-
Helstegt svinekam m/ rødkål og brunede kartofler 99,-
Farseret kalkunbryst m/ krydderier 87,-
Svinekam stegt som vildt m/tyttebær og surt 106,-
Glaceret skinke m/ champignonsauce 94,-
Stegt flæsk med hvide kartofler og persillesovs
116,-
Gule ærter med flæsk og pølse
114,-
Kogt oksekød m/ sur-sød sauce og korender 98,-
Husarsteg m/ brun sauce 98,-
Gl.daws oksesteg m/ glaserede løg 106,-
Kalvesteg stegt som vildt m/ salat waldorff 120,-
Wienerschnitzel m/ citronsauce 136,-
Helstegt kalvefilet m/ flødesauce 118,-
Helstegt oksemørbrad m/ rødvinssauce 148,-
Helstegt oksefilet m/ beaunaisesauce 138,-
Dyreryg m/ flødevildtsauce og salat waldorff 143,-
Tournedos m/ rødvinssauce

149,-

   
Tilbehør vælges ved menu bestilling efter eget valg og ønsker