Hovedretter

Nakkesteg stegt som vildt m/ salat waldorff 84,-
Helstegt svinekam m/ rødkål og brunede kartofler 96,-
Farseret kalkunbryst m/ krydderier 84,-
Svinekam stegt som vildt m/tyttebær og surt 102,-
Glaceret skinke m/ champignonsauce 89,-
Stegt flæsk med hvide kartofler og persillesovs
112,-
Gule ærter med flæsk og pølse
110,-
Kogt oksekød m/ sur-sød sauce og korender 96,-
Husarsteg m/ brun sauce 96,-
Gl.daws oksesteg m/ glaserede løg 102,-
Kalvesteg stegt som vildt m/ salat waldorff 116,-
Wienerschnitzel m/ citronsauce 132,-
Helstegt kalvefilet m/ flødesauce 114,-
Helstegt oksemørbrad m/ rødvinssauce 142,-
Helstegt oksefilet m/ beaunaisesauce 132,-
Dyreryg m/ flødevildtsauce og salat waldorff 138,-
Tournedos m/ rødvinssauce

146,-

   
Tilbehør vælges ved menu bestilling efter eget valg og ønsker