Hovedretter
ALLE VORES PRISER ER VEJLEDENDE
Nakkesteg stegt som vildt m/ salat waldorff | 89,- |
Helstegt svinekam m/ rødkål og brunede kartofler | 105,- |
Farseret kalkunbryst m/ krydderier | 89,- |
Svinekam stegt som vildt m/tyttebær og surt | 110,- |
Glaceret skinke m/ champignonsauce | 98,- |
Stegt flæsk med hvide kartofler og persillesovs |
125,- |
Gule ærter med flæsk og pølse |
125,- |
Kogt oksekød m/ sur-sød sauce og korender | 110,- |
Husarsteg m/ brun sauce | 104,- |
Gl.daws oksesteg m/ glaserede løg | 110,- |
Kalvesteg stegt som vildt m/ salat waldorff | 127,- |
Wienerschnitzel m/ citronsauce | 145,- |
Helstegt kalvefilet m/ flødesauce | 125,- |
Helstegt oksemørbrad m/ rødvinssauce | Dagspris |
Helstegt oksefilet m/ beaunaisesauce | 158,- |
Dyreryg m/ flødevildtsauce og salat waldorff | 163,- |
Tournedos m/ rødvinssauce |
Dagspris |
Tilbehør vælges ved menu bestilling efter eget valg og ønsker |