Vedhæftninger
Download denne fil (Hovedretter-2020.pdf)Hovedretter-2020.pdf

Hovedretter

Nakkesteg stegt som vildt m/ salat waldorff 82,-
Helstegt svinekam m/ rødkål og brunede kartofler 94,-
Farseret kalkunbryst m/ krydderier 82,-
Svinekam stegt som vildt m/tyttebær og surt 99,-
Hamburgerryg m/ aspargessauce og kartofler 89,-
Glaceret skinke m/ champignonsauce 89,-
Stegt flæsk med hvide kartofler og persillesovs
105,-
Gule ærter med flæsk og pølse
105,-
Sprængt svinekam m/ aspargessauce 91,-
Kogt oksekød m/ sur-sød sauce og korender 92,-
Husarsteg m/ brun sauce 94,-
Gl.daws oksesteg m/ glaserede løg 98,-
Kalvesteg stegt som vildt m/ salat waldorff 112,-
Wienerschnitzel m/ citronsauce 126,-
Helstegt kalvefilet m/ flødesauce 112,-
Helstegt oksemørbrad m/ rødvinssauce 138,-
Helstegt oksefilet m/ beaunaisesauce 126,-
Dyreryg m/ flødevildtsauce og salat waldorff 134,-
Tournedos m/ rødvinssauce

142,-

   
Tilbehør vælges ved menu bestilling efter eget valg og ønsker